Smart Homes.

Coussies, sinds 1996 actief in de woningautomatisatie aka "domotica"

Sedert enkele jaren werken wij met Loxone om een Real Smart Home te realiseren. Loxone in 2008 ontsproten uit het brein van 2 Oostenrijkers, Thomas Moser en Martin Öller die intelligente en handige automatisering wilden in hun huis. Auto's konden zich dan al parallel parkeren en robotmaaiers hielden het gazon al kort. Maar in de woning was nog weinig of niets eenvoudig te automatiseren.
 

Destijds ondervonden wij ook dat het "automatiseren" op basis van de KNX standaard, duur en tijdrovend was om dit naar de wens van de klant in gesteld te krijgen. De meeste installaties bleven dan ook steken op een "alles uit" functie en centrale bediening via een app na veel programmatiewerk. 


De Loxone Miniserver bracht verandering, waar initieel nog moest beroep gedaan worden op KNX en andere protocollen om alles aangestuurd te krijgen, is Loxone geevolueerd naar een compleet systeem waar quasi alles zowel bekabeld als draadloos kan aangestuurd worden via eigen modules en dit door de "Auto configuratie" mogelijk de configuratietijd tot een minimun herleid. Toch blijft de Miniserver voldoende open voor allerhande toepassingen die (nog) niet in het Loxone gamma zitten.

 

Uw Loxone Smart Home denkt zoals u. Het kent uw wensen en behoeften en handelt rekening houdend met het seizoen, het weer, uw aanwezigheid en uw lifestyle. Het is de intelligentste woning met het hoogste IQ. Een thuis die jaarlijks meer dan 50.000 handelingen en denkprocessen overneemt en u zo meer tijd schenkt voor de belangrijke dingen in het leven.

 

 
 
 
 
 

UW project.

Als Loxone Silver Partner kijken we er alvast naar uit om Smart Home project van naderbij te bekijken.

Wij ontwerpen en installeren uw Smart Home volledig volgens uw behoefte.

I
ndien je zelf aan de slag wil voorzien wij de nodige ondersteuning om je project op een correcte en veilige manier af te werken.

De producten die wij gebruiken en aanbevelen vind je ook terug in onze webshop

 
 
 
 
 
Loxone Silver Partner